Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szakmai felügyeleti szervezetek képes leírás - Készház.tlap.hu
részletek »

Szakmai felügyeleti szervezetek - Készház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: keszhaz.tlap.hu » Szakmai felügyeleti szervezetek
Keresés
Találatok száma - 4 db
ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Kht

ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Kht

Tevékenységünk az építő- és építőanyagipar egész területére kiterjed. Vizsgálattal, ellenőrzéssel és tanúsítással közreműködünk az építési termékek megfelelőség igazolásában. Szakértői és tanácsadói tevékenységgel támogatjuk az építési szakterület résztvevőit. Vizsgálatokkal, kísérletek elvégzésével és tanulmányok készítésével segítjük az építőipari vállalkozásokat az építőipari termék- vagy technológia fejlesztésében, közreműködünk szakmai szabályozások és hatósági intézkedések előkészítésében.

ÉVOSZ Építési Váll.Orsz.Szakszöv.

ÉVOSZ Építési Váll.Orsz.Szakszöv.

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) 1989 októberében alakult meg. Jelenleg mintegy 500 tagszervezete van, melynek többsége közepes nagyságú szervezet. A tagság közel egyötöde kisvállalkozás, de csaknem ugyanennyi a nagyszervezet is. Az ÉVOSZ feladata a tagszervezetek érdekképviseletének ellátása, az építőipar műszaki, szakmai fejlődésének elősegítése, a tagszervezetek versenyképességének biztosítása, a tagok közötti információcsere biztosítása.

MAKÉSZ

MAKÉSZ

Mi a MAKÉSZ® védjegy MAKÉSZ védjegyet az ÉVOSZ Könnyűszerkezetépítő Tagozat alapította annak érdekében, hogy Magyarországon a minőséget garantáló könnyűszerkezet-építő vállalkozásokat népszerűsítse, segítse a piacra jutásukat, a megrendelők bizalmát erősítése a technológia iránt! A MAKÉSZ védjegy odaítéléséről minősítő bizottság javaslata alapján az elnökség dönt, mely döntést a közgyűlésnek meg kell erősíteni. MAKÉSZ védjegy használatára, az arra érdemes vállalkozás egy évig jogosult. MAKÉSZ védjegyet gyártó, forgalmazó és kivitelező kaphat. Évente két, de minimum egy alkalommal a bizottság ellenőrzi a vállalkozást, ez alapján tesz javaslatot a védjegy megadására.

Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség

Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség

A FAGOSZ gazdasági érdekképviseleti szervezet. Szakmai és munkaadói érdekképviseletet lát el. A Szövetség az egyesülési törvény alapján (azaz magánjogi alapon) jött létre, tagsága önkéntes. Az átfogott szakterület: erdőgazdálkodás, fafeldolgozóipar és fakereskedelem. A Szövetséget 34 cég alapította 1990. júniusában. A taglétszám most a fenti táblázat szerinti.

Tuti menü