Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Polisztirolház képes leírás - Készház.tlap.hu
részletek »

Polisztirolház - Készház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: keszhaz.tlap.hu » Polisztirolház
Keresés
Találatok száma - 4 db
Prokoncept zRt.

Prokoncept zRt.

A Németországban kidolgozott és továbbfejlesztett - általunk is használt - polisztirol-rendszerből épült legrégibb lakóház ma 50 éves, a keményhabon az öregedés legkisebb jelét sem lehet fölfedezni. A labortesztekben olyan körülményeket szimuláltak, melyek megfelelnek egy kb. 100 éves szabadtéren eltöltött időtartamnak, az anyag minősége azonban még ekkor sem romlott. A beton szintén szélsőséges, -15 és +60 fok közötti hőmérsékletnek van kitéve. Az idő folyamán repedések keletkezhetnek, melybe a víz befolyik, ez a vakolat lepattogzásához ill. egyéb károkhoz is vezethet. A ProKoncept szerkezetnél a teherhordó betonmagot vastag szigetelés védi a nagy hőmérsékletkülönbségektől, és az időjárás okozta egyéb károktól. A ProKoncept épület masszív, földrengésbiztos, hiszen a térhálós monolit betonszerkezet ellenáll bármely irányú mozgásnak.

Neoporház Kft.

Neoporház Kft.

Vállalkozás 2008-ban, kifejezetten polisztirol alapanyagú építkezések kivitelezésére alakult. Az elmúlt évek alatt dolgoztunk a Nyugat - Dunántúl számos pontján, építettünk társasházat, családi házat, faluházat, stb. Cég vezetői 20-25 év hagyományos építőipari tapasztalattal a hátuk mögött döntöttek úgy, hogy a polisztirol zsalus techonógia mellett teszik le a voksuk a számtalan megrendelő barát előnyei miatt. Azért tartjuk magunk megbízhatóak, mert a vállalkozás tulajdonosai tevőlegesen részt vesznek a kivitelezésben, folyamatosan ellenőrzik a minőséget és a tecnológiai követelményeket. A mi profilunk a falazat, a polisztirol zsalus technológia. Megoldás kell? Keresessen!

Gaudi 2000 Kft.

Gaudi 2000 Kft.

Az általunk épített polisztirolzsalus házakat nevezzük mi energiatakarékosnak, mert bár van számos más előnyük a hagyományos-hoz képest, mégis ez az energiatakarékosság a legfontosabb tulajdonságuk. Energiatakarékos, a falazat: A polisztirol zsalu nem csak tartja a betont, de egyben kívülről és belülről egyaránt precízen szigeteli is. Így a ház illetve a falak, már eleve rendelkeznek hőszigetelő réteggel, nem kell azt utólag felhelyezni. A beton maga is nagyon jó hőmérséklet tartó anyag, hát még ha körül van véve hőszigetelő polisztirollal! Ez számokban (szinte hihetetlen) a hagyományos téglaházakhoz képest 50-70%-kal jobban tartja a hőt, tehát kb. ennyivel olcsóbb is téli fűtése és nyári hűtése. Nem csak építkezéskor, de hosszútávon is rendkívül pénztárcakímélő megoldás!

Építőipari kivitelezők

Építőipari kivitelezők

Magyarország legnagyobb online építőipari adatbázisa Magyarország összes megyéjéből, 430 településről, összesen 2721 találat! Építőipari kivitelezők, iparos kereső.Itt minden szakembert megtalálhat, az építőiparban nézzen körül szakmai nyilvántartásunkban. Keressen vagy regisztráljon maga is ha építő mester vagy kivitelező.

Tuti menü