Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nagypaneles készház kivitelezők képes leírás - Készház.tlap.hu
részletek »

Nagypaneles készház kivitelezők - Készház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: keszhaz.tlap.hu » Nagypaneles készház kivitelezők
Keresés
Találatok száma - 5 db
Déner házak

Déner házak

Itthon az első cégek között voltunk akik elkezdték a készház gyártást. A házaink minősége az élvonalhoz tartozott és tartozik, eladhatók Ausztriában és Németországban egyaránt. Technológiánk a Németországban klasszikussá vált favázas nagypaneles rendszer robusztus szerkezeti dimenziókkal. Valamennyi házunk tartószerkezete méretezett, a gyártás és szerelés aprólékosan előkészített, minden csavarnak és kötőelemnek előre meghatározott helye van. A gyártásban nem teszünk különbséget az itthoni és a külföldi házak között. Házaink nem a legolcsóbbak, de áraink reálisak, az elvtelen spórolás megbosszulja magát építtetőnek és kivitelezőnek egyaránt.

Grand-Ács Kft.

Grand-Ács Kft.

A GRAND-ÁCS TETŐCENTRUM ÉS KÉSZHÁZ Kft. üzemi körülmények között gyártott, kiváló minőségű szerkezeti alapanyagok felhasználásával, nagypaneles előregyártott készházakat kínál kimagasló minőségben a hazai piacon. Az egyedülálló minőségű falpanelekkel történő megjelenést, a legkorszerűbb CNC szabászgépekkel legyártott váz-és falszerkezetek és a speciális rétegrendek teszik lehetővé. Cégünk a műszaki előkészítést követően a szükséges kutatási és fejlesztési feladatokkal a Nyugat-Magyarországi Egyetem Faipari Mérnöki Karát bízta meg. A soproni székhelyű egyetem kutatómunkája biztos alapja annak, hogy a GRAND készházak falrendszerei kiváló hőtechnikai, akusztikai és tűzbiztonsági paraméterekkel bírjanak. Természetes alapanyagok felhasználásával, kész elemekből épülő, gyorsan és környezetkímélő módon elkészített készház kiemelkedő minőségével biztosítja, hogy a cégünk által kínált, könnyűszerkezetes-falpaneles építési mód, Magyarországon is az energiatakarékos, lakható, maximális műszaki megoldásokkal bíró házat jelentse. Telephelyünk 15000 m2 alapterületű, ebből 400 m2 bemutatóterem és iroda, legnagyobb gyártás előkészítő csarnokunk 800m2.

Taeg Rt.

Taeg Rt.

Rendszerünk fő jellemzője a nagyfokú üzemi előregyártottság, amely garantálja a nagy méretpontosságot, és előírt minőséget. Az üzemi szerkezetgyártás jó ellenőrizhetősége, dokumentálhatósága, nemkülönben szerkezetünk korszerűen gyors, pontos összeépíthetősége hamar elnyerte vevőink bizalmát, megelégedését. Épületszerkezeti elemeinket három fő csoportba oszthatjuk, úgy, mint fal, födém és tetőszerkezeti elemek. Mindhárom elemfajtát több üzemi kiépítési fokozatban, különböző rétegrendekkel, adott esetben többféle szerkezeti megoldásokkal kínáljuk. 'LÕVÉR' fantázianevű minősített nagypaneles, könnyűszerkezetes épületrendszer, amelyet főként egy-két szintes lakóházak építésére fejlesztettünk ki. Építőipari alkalmassági engedély száma: ÉME A-159/1995 . Rendszerünk fő jellemzője a nagyfokú üzemi előregyártottság, amely garantálja a nagy méretpontosságot, és előírt minőséget. Az üzemi szerkezetgyártás jó ellenőrizhetősége, dokumentálhatósága, nemkülönben szerkezetünk korszerűen gyors, pontos összeépíthetősége hamar elnyerte vevőink bizalmát, megelégedését. Épületszerkezeti elemeinket három fő csoportba oszthatjuk, úgy, mint fal, födém és tetőszerkezeti elemek. Mindhárom

Készházak szakértője

Készházak szakértője

Gondolataink középpontjában megrendelőink elégedettsége áll, ezért üzleti tevékenységünket a felelősségvállalás és elkötelezettség hatja át. Célunk a legjobbnak lenni! Hisszük, hogy ez csak akkor érhető el, ha döntéseink igazságon és igazságosságon alapulnak, ezért minden lépésünket ennek szellemében tesszük.

Napelemes rendszer kiváló áron a GreenNovate Kft-nél!

Napelemes rendszer kiváló áron a GreenNovate Kft-nél!

Napelemes rendszert szeretne telepíteni? Mi segítünk, hogy a napelem rendszer ára biztosan megtérüljön, háztartási erőműve pedig sokáig működjön biztonságosan. A maximum 50 KVA (KW) teljesítménnyel működő mini erőműveket háztartások és vállalkozások is telepíthetik, 3x16A-ig pedig a napelemes rendszer díjmentesen csatlakoztatható a szolgáltatók elektromos hálózatába. Bízza ránk a munkát a tervezéstől az engedélyeztetésen át a kivitelezésig, és mi a legjobbat adjuk Önnek! Bátran keressen minket!

Tuti menü