Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mobil készházak képes leírás - Készház.tlap.hu
részletek »

Mobil készházak - Készház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: keszhaz.tlap.hu » Mobil készházak
Keresés
Találatok száma - 5 db
Mobil-Homes Kft.

Mobil-Homes Kft.

Mobilház - Angliából importált használt mobilházak verhetetlen akciós árakon. A mobilházhoz nem szükséges építési engedély, továbbá hitelre is vásárolható. A mobilház megrendelésétől a kiszállításig mindössze 2-6 hét telhet el. A mobilházakat többféle funkcióra lehet használni, a fejlett nyugat-európai és amerikai államokban nagyon népszerűek. Legkedveltebb felhasználási területek: üdülő, nyaraló, hétvégi ház, kempingek, gyógyfürdők közelébe telepítve, horgásztanyának, alkalmas irodának, panziónak, kisebb vállalkozások működtetéséhez, például strandokon, üdülő helyeken stb. Kisebb büfék, fagylaltozók működtetésére.

Magyar Mobilház

Magyar Mobilház

A mobilház a világ szinte minden országában elterjedt, megkedvelt építmény. Hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Nem kell hozzá építési engedély. Cégünk kezdte el a magyar mobilházak sorozatgyártását. Három és négy évszakban használható, különböző típusokat, alapméreteket gyártunk. A belső kialakítást egyedi igények és elképzelések alapján is legyártjuk. Mobilházak hasznosításának széles a palettája: lehet lakás, nyaraló, vadászház, hobbi ház, iroda, mobil bank, orvosi rendelő, labor, munkásszálló, büfé, vendéglátó helyiség stb. A mobilházaknak nagy szerepe van a turizmus kiszolgálásában. Minőségi szállást biztosítanak nyaralás, pihenés közben. Mobilházainkat teljesen berendezve készítjük el. Rendelkeznek szobákkal, konyhával, fürdőszobával. Felszereltségükben megtalálhatók a bútorok, kárpitosbútorok. A konyhában tűzhely, hűtő, mosogató, szagelszívó, étkező garnitúra, a fürdőszobában hidromasszázs zuhanykabin, mosdó, wc, bojler. A szobákban szekrények, ágyak, asztalok, polcok, lámpák. Kiépített közművek, amik a hálózatra a mobilház alján csatlakoztathatók.

Euro Caravan B&B Kft.

Euro Caravan B&B Kft.

Új mobilházak: Ebbe a kategóriába egyaránt beletartoznak a főként idényszerű használatra ajánlott mobilházak, és a minden évszaknak tökéletesen megfelelő, az Európai klímaváltozások követésére kiválóan alkalmas mobil otthonok. Magas színvonalú, kényelmes és egyedi kialakításuknak, illetve felszereltségüknek köszönhetően, kifejezetten kedvelt hétvégi házzá és otthonná váltak. Nappalival, ebédlővel, konyhával, fürdőszobával, illetve - típustól függően - 2-3 hálószobával rendelkeznek. Mindegyik helyiség teljesen felszerelt és berendezett szekrényekkel, ágyakkal, asztalokkal, különböző kiegészítőkkel, a nappaliban kandallóval, igény szerint helyiségenként elektromos fűtőlappal, vagy akár teljes központi fűtéssel, de természetesen a konyhai gáztűzhely és hűtőszekrény is az alapfelszerelés része. A belső kialakításnál a gyártók figyelembe veszik a megrendelő különböző igényeit is. Műanyag/thermo nyílászárókkal vannak felszerelve. A házakon zsindelytető van. Alapterületük 24 és 70 m2 között alakul: szélességük 3 és 6 méter-, hosszúságuk pedig 8 és 12 méter közötti lehet. Belmagasságuk - típustól függően - 2.3, 2.4, vagy 2.7 méter.

Avilex

Avilex

Mobil garázs, könnyűszerkezetes garázs, kisépület, homlokzati szigetelés, épületdekoráció, kerti tároló, hajlítható szigetelések, ideiglenes épület, mobilház, stéggyártás. * Az Avilex Kft-t 1993-ban alapította az Ajkai Szénbánya Rt. A jelenlegi tulajdonosok 2003-ban vásárolták meg a céget, melyet azóta is üzemeltetnek, 35 fővel végzik a jól bevált és ismert szolgáltatást. Kollégáinkkal együtt érdekeltek vagyunk abban, hogy Ön elégedett legyen termékeinkkel és szolgáltatásainkkal. Időközben profilt bővítettünk, egyedülálló, új eljárást kísérleteztünk ki. Ilyen többek közt az EPS lap speciális megerősítése, és egy új technológia révén hajlíthatósága, mely jelenleg egyedülálló! Kérem, ismerje meg termékeinket! Reméljük, Önt is Partnereink közt üdvözölhetjük!

Mobilház Portál

Mobilház Portál

A Horizont mobilház külső hőszigetelése: 20cm, mely a piacon egyedülálló. A Horizont mobilházak hőszigetelése kétszer jobb, mint egy modern téglaház szigetelése. Versenytársaink 5 cm hőszigetelést helyeznek el a külső falakban. Igény esetén a belső elrendezés módosítható. A Kornati mobilházunk gyakorlatilag egy pici lakás, mely 2 személy számára hosszútávú kényelmes megoldást biztosít. Formabontó külső stílusa teszi érdekessé az épületet, melynek a tetején akár kis tetőkert is kialakítható. A mobilház: 30m2-es, 1 szobás, vizesblokkal, konyhával. Igény esetén a belső elrendezés módosítható. Az épület bármikor átalakítható, mobilizálható. Általánosságban elmondható, hogy egy-egy országban a mobilházat ingóságként kezelik, mivel nem fix alapozású épületről van szó. Így nem kell építési engedély az országok 95%-ában. Mielőtt vásárolni szeretne, kérjük vegye fel az adott helyen az építési hatósággal a kapcsolatot. Magyarországon azt, hogy mi, hol építhető, az OTÉK határozza meg. Horvátországba például ha van kereke a mobilháznak, akkor telepíthető építési engedély nélkül.

Tuti menü