Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Külföldi készház építők képes leírás - Készház.tlap.hu
részletek »

Külföldi készház építők - Készház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: keszhaz.tlap.hu » Külföldi készház építők
Keresés
Találatok száma - 7 db
Kampa (Német)

Kampa (Német)

KAMPA AG - Da sind Sie sicher. Mit KAMPA AG bauen Sie auf Qualität, Sicherheit, Kompetenz und die Erfahrung von Über 60.000 erfolgreich realisierten Bauvorhaben. Bei Uns bekommen Sie alles aus einer Hand - individuell nach Ihren Wünschen mit der Sicherheit einer starken AG.

Apicom (Román-Magyar)

Apicom (Román-Magyar)

Napjainkban az Apicom Kft. Románia egyik legjelentösebb fafeldolgozó és faházgyártó cége. Az általunk gyártott minöségi, de ugyanakkor kedvezö árú termékeink, valamint a fafeldolgozásban szerzett tapasztalataink hozzájárultak ahhoz, hogy elismerést nyerjünk úgy a hazai, mint a nyugat-európai piacon. A megbizhatóság, pontosság hozzájárult, hogy kitűnö és tartós üzleti kapcsolatokat alakítsunk ki partnereinkkel. Az üzem Gyergyócsomafalván, Hargita megyében található, mintegy 45.000 nm-n. Magába foglal két gattert, szárítókat, három műhelycsarnokot, két készanyagraktárt. A beépített terület 2700 nm, és mintegy 60 korszerű, professzionális gépnek ad otthont.

Holland-Haus (Német)

Holland-Haus (Német)

Holland Haus baut Häuser und Fertighäuser in Holzständer- und Massivbauweise

Tig-Rad System (Román-Magyar)

Tig-Rad System (Román-Magyar)

Cégūnk olyan, minőségi és kōrnyezetbarát faházakat és más, fából készūlt építményeket állít elő, amelyek megfelelnek klienseink elvárásainak. Termékeink lefōdik a faházak teljes skáláját (gerenda és kōnnyűszerkezetes rendszerben). Az általunk gyártott kōnnyűszerkezetes faház gyors kivitelezési tehnológiával készūl, amely szakosított gépsoron való előállításának kōszōnhető. A gerendaházak csapolt ( grótolt ) tehnológiával vannak gyártva, amely fokozott stabilitást és egyenletes elhelyezkedést biztosít épūleteinknek. A faház, a fából készūlt garázs, a kerti faházak és a tōbbi - fából készūlt termékek harmóniát biztosítanak felhasználóiknak.

Elite-Haus (Német)

Elite-Haus (Német)

Die sch¨nsten H¨user von Elite-Haus

SC Salamandra (Román-Magyar)

SC Salamandra (Román-Magyar)

Fontosabb termékeink: faházak, gerezdelt, blockhouse típusú gerendaházak, könnyuszerkezetes lakóházak, hétvégi házak, tetoszerkezetek, kerti kisházak, szerszámtárolók, garázsok, filagóriák, pavilonok, fürdomedencék, rétegelt gerendák, kerti bútorok. Az általunk gyártott faházak előnyei: - a fa a legegészségesebb, környezetbarát építőanyag, - otthonos, nyugalmat árasztó hangulat, - a belső tér télen meleg, könnyen fűthető, nyáron hűvös marad a fa jó hőszigetelő tulajdonságának köszönhetően, - a fa lélegzik, így a belső páratartalom mindig optimális marad, - magas stabilitás, földrengés esetén, - olcsón és gyorsan kivitelezhető.

Tibsil kft.

Tibsil kft.

Cégünk legfőbb tevékenysége a faházgyártás, de emellett gyártunk még szerszámtárolókat, kerti bútorokat, pergolákat, filagóriákat is. Faházaikat a vevőink igénye szerint, egyedi elképzelései alapján, előre legyártott elemekből építjük fel a helyszínen, ''pillanatok alatt''. Legkedveltebb, legtöbbet használt technológiai megoldásként a szendvics szerkezetet használjuk az esetek többségében.

Tuti menü