Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Készház linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Készház képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: keszhaz.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 107 db
Készház Építő Kft.

Készház Építő Kft.

Családias hangulatú cégünknél nem keveredik el az ügyfél, folyamatosan kommunikálunk a tervezéstől a kivitelezés utolsó fázisáig. Fővállalkozásunk mindig fix alvállakozókat foglalkoztat, ezzel garantáljuk az állandő minőséget a kivitelezésben. A teljes kivitelezési költség a szerződés kötés után garantáltan nem változik! Ügyfeleink 3D-s látványterven láthatják az általuk elképzelt otthonukat. Hitelügyintésétől a burkolásig minden folyamatot kézben tartunk. Ügyfeleinkenk csak a beköltözés a feladata. Versenyképes áraink mellett a cégünk hozzáállása jelenti az igazi versenyelőnyt.

PilisHaus-Rozifa Kft.

PilisHaus-Rozifa Kft.

Fő célunk:a nyugaton és a tengerentúlon több évszázados múltra visszatekintő könnyűszerkezetes építési módszer hazai piacon való elterjesztése. Elsősorban lakóházak, nyaralók, gazdasági épületek, pavilonok kívánság szerinti kivitelezését vállaljuk, melynek készház technológiája maximum három szintes (földszint+emelet+tetőtér) kialakítást tesz lehetővé. E környezetbarát építési módnak rendkívül jó a hőszigetelése. A gyors megvalósulást, a magas fokú üzemi előregyártásnak köszönhetően - kb.12 hét - hosszú élettartam követi, ami azonos a hagyományos építésű házakéval. Tevékenységünk kezdete óta, az időközben modern könnyűszerkezetes lakóházak megjelenésévek együtt közel 250 épületet adtunk át, referenciáink az ország számos pontján megtekinthetőek. Telephelyünkön, irodánkban mintaházak bemutatásával, látványtervekkel segítjük ügyfeleink tájékozódását, valamint lehetőséget biztosítunk a kivitelezési folyamatok helyben történő, azonnali megtekintésére.

Komfortmax Kft.

Komfortmax Kft.

A Komfortmax Kft. Horizont Kanadai Gyorsház technológiával épít fémvázas könnyűszerkezetes épületeket, mely garantálja Önnek igényes, műszakilag, minőségileg kiemelkedő szintű és határidőre történő teljesítését, finanszírozási gondjainak megoldását is. Az épületekbe beépítésre kerülő környezetbarát anyagok minősített termékek. Nagy hangsúlyt fektetünk a legkorszerűbb technológiai megoldások és az ár harmóniájára. Nyitottak vagyunk egyéni elképzelések megvalósítására.

Hardell

Hardell

A HARDELL Építési Rendszer magas szinten teljesíti a jelenleg érvényes szabványok előírásait, egyúttal széles sávon képes megfelelni a vásárlói igényeknek is, hiszen több műszaki- és árkategóriában vált elérhetővé. A szerkezet lényege a gyors szerelhetőség, az egyszerű átalakíthatóság és a technológiai várakozási időktől, (gyakorlatilag) építési hulladéktól mentes megvalósítás. Ehhez párosult a változtatható "ezáltal az igényekhez rugalmasabban igazítható" műszaki teljesítmény minden lényeges tulajdonság terén, legyen az tartószerkezeti, hőtechnikai, akusztikai vagy vagyonvédelmi követelmény. A HARDELL Technológia alkalmazási területe sokrétű, mely - a középületektől, az ipari létesítményeken át, a lakóházakig - alkalmas akár bővítésre, ráépítésre vagy átépítésre és természetesen új létesítmények megépítésére is. A HARDELL Technológia továbbfejlesztése folyamatosan zajlik.

Profil Home Kft.

Profil Home Kft.

A szerkezet fémből készül, előre gyártottan vagy a helyszínen szerelve. A horganyzott acélszerkezet nagyobb felkészülést igényel, de jobban számítható, és nincs utólagos mozgás. Az épület megtervezésénél, az építészeti formák kialakításánál ugyanaz a szabadság vezérelheti a tervezőt, mint a hagyományos építés esetén. Készülhet ilyen módszerrel családi ház, nyaraló, kisebb csarnok épület, garázs, több lakásos társasház, bővítmény, ráépítés, tetőtér beépítés. Előnyök: -gyors az építés, ( kötési és száradási idők hiánya). -Jól szervezhető építési folyamatok. -Kiváló hő és hangszigetelés, 30-50%-os fűtési költségmegtakarítás. -Könnyebb átépíthetőség, bővíthetőség, az eltakart vezetékek könnyű, kevés rombolással járó javíthatósága. -Helytakarékosság, a vékonyabb falszerkezeteknek köszönhetően épület kellemes klímája, könnyen kifűthetőek, gyorsan átszellőztethetőek. -Tervez hető költségek, kedvező ár. -Környezetbarát építési mód, természetes anyagok használatával.

ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Kht

ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Kht

Tevékenységünk az építő- és építőanyagipar egész területére kiterjed. Vizsgálattal, ellenőrzéssel és tanúsítással közreműködünk az építési termékek megfelelőség igazolásában. Szakértői és tanácsadói tevékenységgel támogatjuk az építési szakterület résztvevőit. Vizsgálatokkal, kísérletek elvégzésével és tanulmányok készítésével segítjük az építőipari vállalkozásokat az építőipari termék- vagy technológia fejlesztésében, közreműködünk szakmai szabályozások és hatósági intézkedések előkészítésében.

ÉVOSZ Építési Váll.Orsz.Szakszöv.

ÉVOSZ Építési Váll.Orsz.Szakszöv.

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) 1989 októberében alakult meg. Jelenleg mintegy 500 tagszervezete van, melynek többsége közepes nagyságú szervezet. A tagság közel egyötöde kisvállalkozás, de csaknem ugyanennyi a nagyszervezet is. Az ÉVOSZ feladata a tagszervezetek érdekképviseletének ellátása, az építőipar műszaki, szakmai fejlődésének elősegítése, a tagszervezetek versenyképességének biztosítása, a tagok közötti információcsere biztosítása.

OLÉH Orsz.Lakás és Építésügyi Hiv.

OLÉH Orsz.Lakás és Építésügyi Hiv.

Az Országos Lakás- és Építésügyi Hivatal 2003-ban alakult meg. A Hivatal a Kormány irányítása és a regionális fejlesztésért és felzárkóztatásért felelős tárca nélküli miniszter felügyelete alatt álló országos hatáskörű államigazgatási szerv. Hivatalunk készíti elő a lakás- és építésügy átfogó stratégiai fejlesztési javaslatait, elősegíti a lakáshoz jutás, a lakásépítés és lakásfenntartás, valamint az építészeti és épített környezeti kultúra fejlődését, fejlesztését. Az OLÉH végzi a lakás- és építésügyet érintő jogszabályalkotás előkészítésével és annak gyakorlati alkalmazásával kapcsolatos feladatokat. A Hivatal ellátja a lakástámogatásra fordított költségvetési források, lakásügyi célelőirányzatok, valamint az építésügy fejezeti kezelésű célelőirányzat szakmai előkészítésével és működtetésével kapcsolatos feladatokat.

Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft.

Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft.

A GRAND-ÁCS TETŐCENTRUM ÉS KÉSZHÁZ Kft. üzemi körülmények között gyártott, kiváló minőségű szerkezeti alapanyagok felhasználásával, nagypaneles előregyártott készházakat kínál kimagasló minőségben a hazai piacon. Az egyedülálló minőségű falpanelekkel történő megjelenést, a legkorszerűbb CNC szabászgépekkel legyártott váz-és falszerkezetek és a speciális rétegrendek teszik lehetővé. Cégünk a műszaki előkészítést követően a szükséges kutatási és fejlesztési feladatokkal a Nyugat-Magyarországi Egyetem Faipari Mérnöki Karát bízta meg. A soproni székhelyű egyetem kutatómunkája biztos alapja annak, hogy a GRAND készházak falrendszerei kiváló hőtechnikai, akusztikai és tűzbiztonsági paraméterekkel bírjanak. Természetes alapanyagok felhasználásával, kész elemekből épülő, gyorsan és környezetkímélő módon elkészített készház kiemelkedő minőségével biztosítja, hogy a cégünk által kínált, könnyűszerkezetes-falpaneles építési mód, Magyarországon is az energiatakarékos, lakható, maximális műszaki megoldásokkal bíró házat jelentse. Telephelyünk 15000 m2 alapterületű, ebből 400 m2 bemutatóterem és iroda, legnagyobb gyártás előkészítő csarnokunk 800m2.

Hirdetés
Anico-Készházak

Anico-Készházak

A Könnyűszerkezetes épületek jellemzői A könnyűszerkezetes ház sokféle elnevezése ismert a hazai piacon. Vannak, akik készházként, vannak, akik gyorsházként és sokan szerelt házként ismerok. az elnevezés szemléletesen fejezi ki az épületek szerkezeti felépítését, a kivitelezés építési sajátosságát. Magyarországon a családiház-építés területén nincs nagy múltjuk a szerelt házaknak, ám napjainkban a megépített könnyűszerkezetes épületek száma rohamosan nő. Érdemes megvizsgálni , milyen ok-okok vezetnek egy családi házat építeni szándékozót arra, hogy ezt a technológiát válassza. A köztudatban, néha tévesen, az olcsóság és a gyorsaság a legelterjedtebb "fogalmak", melyek alapvetően nem a legfontosabb tulajdonságai a könnyűszerkezetes épületeknek. A könnyűszerkezetes házak, legyenek helyszínen szerelt vagy üzemben előre gyártott technológiájúak, teljesen egyenrangú épületnek tekinthetők a hagyományos, falazott családi házakkal.

Bedő Fa-ház Kft.

Bedő Fa-ház Kft.

Fő tevékenységünk EGYEDI készházak építése - favázas, könnyűszerkezetes technológiával ("Bedő FA-HÁZ" minősített készháztechnológia). Tervezés és kivitelezés: családi házak, irodaépületek, hétvégi házak, egyéb ipari- és gazdasági épületek egyedi tervezése és kivitelezése. Építési technológia - minőségi kivitelezés ÉMI által minősített és folyamatosan ellenőrzött, a kivitelezési szabályoknak és szabványoknak megfelelő saját készháztechnológiával, favázas könnyűszerkezetes építési rendszerrel dolgozunk. 10 év szerkezeti garanciát, valamint 1 év teljeskörű jótállást vállalunk. (Technológiánkról bővebben a Bedő FA-HÁZ technológia menüpont alatt olvashat.) Kizárólag egyedi tervek A "Bedő FA-HÁZ" kizárólag egyedi tervek alapján készül, hogy Önnek ne kelljen kompromisszumot kötnie egy esetleges típustervvel. Házaink félkész, kulcsrakész, illetve az Ön igényeinek megfelelő egyéb készültségi fokban kerülnek átadásra.

Bernáth Készházak

Bernáth Készházak

A BERNÁTH Kft. 1991-ben alakult. Az évek során a gazdasági helyzethez igazodva többszöri átalakulás folyamán érte el mai formáját. A cég könnyűszerkezetes készházak gyártásával, építésével és európai exportjával foglalkozik. Több mint tizenhét éves tapasztalattal rendelkezik a könnyűszerkezetes házépítés terén. Mára már több nemzetközi érdekeltséggel rendelkezik. Tulajdonosi köre érdekelt az Econest Kft. tulajdonában is, igy létrehozta az Econest cégcsoportot. Cégünknél 2004-ben bevezettük az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszert, mely garantálja a cég minőségpolitikáját. Az általunk beépített épületelemek rendelkeznek Építőipari Műszaki Engedéllyel (ÉME), ami biztosítja a termék és a gyártási technológia minőségét. A BERNÁTH KFT. a házakat többnyire a megrendelő saját elképzelése alapján tervezi és kivitelezi. Az érdeklődők azonban választhatnak a kiváló elosztású, már megépített házaink tervei közül is, amennyiben azok valamelyike változtatás nélkül megfelel elképzeléseiknek. A BERNÁTH KFT. szeretne a magyarországi építtetők számára is egy korszerű, gyors építési technológiát kínálni ezt árban is mindenki számára elérhetővé tenni.

Hartl Haus-Osztrák Készház

Hartl Haus-Osztrák Készház

A Hartl Haus gyár: Alapos kézimunka vagy a legújabb technika? Válassza mindkettőt. Mindegy melyik típusú házat választja, egy biztos: a legmagasabb minőséget és egy elképzelhetetlen életérzést kap a Hartl Haus-tól. A tradíció és innováció tökéletes harmonizációja . Minden egy tető alatt: Profitáljon abból, amit a Hartl Haus tud Önnek nyújtani. Rugalmasság: A változtatásokat, igényeket nem problémaként, hanem kihívásként, feladatként kezeljük, azt rövid határidőn belül lereagáljuk. Gyorsaság: Tökéletes együttműködés a gyártás és a tervezés között. Rövid szállítási határidő: Zökkenőmentes munka minden területen. Egyéniség: A Hartl Haus-nál mindig az Ön kívánsága az első Ahogyan kéri, úgy készítjük. Tradíció és innováció: Tökéletes harmónia a kézműves-munka és a modern gyártástechnológia között. Minden Ausztriából: A Hart Haus osztrák alapanyagokat használ a házak gyártásához.

Pannon Invest Rt.

Pannon Invest Rt.

A "könnyűszerkezetes ház" fogalma viszonylag újkeletű hazánkban. Míg ez az építési módszer egyeduralkodó az USA-ban, Kanadában és a skandináv országokban, ráadásul már Német- és Olaszországban, valamint Ausztriában is egyre népszerűbb, addig nálunk az építkezők nagy része csak most találkozik a favázas, könnyűszerkezetes építkezéssel. Az épületek legjellemzőbb formája a szendvics-szerkezetű építkezés. Az alábbiakban és a fenti menüben is megtalálható további oldalakon a klasszikus (szendvics-szerkezetű) könnyűszerkezetes házakat mutatjuk be. A könnyűszerkezetes épületek elemeinek üzemi környezetben történő gyártása garantálja a minőséget, a folyamatos ellenőrzési lehetőséget és a nagyfokú pontosságot. Építési rendszerünk hőszigetelése rendkívüli, szerkezete stabil és biztonságos. Az épületek falazata szendvics-szerkezetű, mely egyedi tervezhetőséggel készül (ez vonatkozik a födém és tetőpanelekre is). Az alkalmazott technológia a hagyományos építkezésnél jóval rugalmasabb tervezést és kivitelezést tesz lehetővé. Az épületgépészeti alapszerelés (kábelezés, csövek és vezetékek beépítése) a szendvics falszerkezetben kerül kialakításra.

Készház Info

Készház Info

Hírek és információk a minőségi készházakról, építkezésekről. Minden, amit tudni akartál a készházakról, de eddig nem volt kitől megkérdezned.

Alföldiház Kft.

Alföldiház Kft.

Modern készház építési rendszer: Rövid építési idő (kb. 3 hónap) - Az építkezés kevésbé függ az időjárástól - "Kesztyűs munka" a csavaros, száraz kötéseknek köszönhetően - Garantált fix ár. Extra hőszigetelési értékek (k=0,25-0,20W/m2K) - Gyors felfűtési idő. Rendkívül alacsony fűtési energiaigény. Kevés helyszíni munka, garantált minőség, precíz szerkezet az üzemi előregyártásnak köszönhetően. Várható élettartam 100 év felett. Jó hangszigetelés, a falakat kitöltő ásványgyapotnak köszönhetően. Megfelelő tűzvédelem a falszerkezet lángmentesítésének, a gipszlapok és ásványgyapot nem éghetőségének köszönhetően. Dűbellel 50 kg rögzíthető egy ponton a gipszrost burkolat esetén. A fal azonnal tapétázható és festhető. Csökkenek az allergiás panaszok a szárazvakolatnak köszönhetően. Természetes építőanyagok használata (fa, gipsz). A magas minőség mérsékelt árral párosul.

Mobil-Homes Kft.

Mobil-Homes Kft.

Mobilház - Angliából importált használt mobilházak verhetetlen akciós árakon. A mobilházhoz nem szükséges építési engedély, továbbá hitelre is vásárolható. A mobilház megrendelésétől a kiszállításig mindössze 2-6 hét telhet el. A mobilházakat többféle funkcióra lehet használni, a fejlett nyugat-európai és amerikai államokban nagyon népszerűek. Legkedveltebb felhasználási területek: üdülő, nyaraló, hétvégi ház, kempingek, gyógyfürdők közelébe telepítve, horgásztanyának, alkalmas irodának, panziónak, kisebb vállalkozások működtetéséhez, például strandokon, üdülő helyeken stb. Kisebb büfék, fagylaltozók működtetésére.

Tuti menü