Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hírek, cikkek, aktualitások képes leírás - Készház.tlap.hu
részletek »

Hírek, cikkek, aktualitások - Készház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: keszhaz.tlap.hu » Hírek, cikkek, aktualitások
Keresés
Találatok száma - 12 db
Készház Info

Készház Info

Hírek és információk a minőségi készházakról, építkezésekről. Minden, amit tudni akartál a készházakról, de eddig nem volt kitől megkérdezned.

Készház vásár

Készház vásár

Mi a MAKÉSZ® védjegy MAKÉSZ védjegyet az ÉVOSZ Könnyűszerkezetépítő Tagozat alapította annak érdekében, hogy Magyarországon a minőséget garantáló könnyűszerkezet-építő vállalkozásokat népszerűsítse, segítse a piacra jutásukat, a megrendelők bizalmát erősítése a technológia iránt! A MAKÉSZ védjegy odaítéléséről minősítő bizottság javaslata alapján az elnökség dönt, mely döntést a közgyűlésnek meg kell erősíteni. MAKÉSZ védjegy használatára, az arra érdemes vállalkozás egy évig jogosult. MAKÉSZ védjegyet gyártó, forgalmazó és kivitelező kaphat. Évente két, de minimum egy alkalommal a bizottság ellenőrzi a vállalkozást, ez alapján tesz javaslatot a védjegy megadására. A MAKÉSZ védjegy igénylésének alapfeltétele: Törvényes működés, ÉVOSZ tagság, Könnyűszerkezetépítő Tagozati Tagság, ÉME szám megléte, Ombudsman személyének feltétel nélküli elfogadása. Igénylése: írásban a rendelkezésre bocsátott nyomtatványokon. Díja évente kerül megállapításra, ezt a közgyűlés hagyja jóvá.

A-készház portál

A-készház portál

A portál célja, hogy átfogó és szakmailag megalapozott képet nyújtson a készházakról, könnyűszerkezetes házakról, technológiákról, anyagokról, kivitelezőkről és minden egyébről, amely összefügg ezzel a korszerű és egyre inkább elterjedő építési móddal.

Készház ismertető

Készház ismertető

A készházak legalapvetőbb ismérve, hogy előre elkészített paneleket az építés helyszínén állítják össze. Természetesen szükség van az alap elkészítésére, itt is lehetőség van pl. pince kialakítására. A készházak nagy változatosságban építhetőek meg, van olyan cég ahol típustervek közül választhatunk és van ahol az egyéni elképzelések is teret nyerhetnek. Mára a kínálat olyan bőséges, hogy szinte nincs olyan ötlet amelyet ne lehetne megvalósítani. De, én most csupán azt szeretném kihangsúlyozni, hogy érdemes mindenkinek, aki építkezés előtt áll, figyelembe venni a készház építés lehetőségét.

Készház Centrum

Készház Centrum

Készház-Centrum - Hírek, események, ötletek, tippek a készházépítés világából

Készház téglából?

Készház téglából?

Építés.hu - Az építőipar területén nem is oly régen még csak alternatív megoldásként emlegetett készház technológia egyre nagyobb teret hódít. Szinte nincs is olyan építkező, aki ne találkozott volna

Magyar siker a készházaknál

Magyar siker a készházaknál

Megnyitott az első CNC vezérlésű magyarországi készház üzem, a GRAND-ÁCS TETŐCENTRUM ÉS KÉSZHÁZ KFT esztergomi automata készház gyára, ami nemcsak hazai de nemzetközi piacokra is szállít majd.

Hogyan válasszunk kivitelezőt?

Hogyan válasszunk kivitelezőt?

A szakemberek szerint annak érdemes készházat választani, aki szereti a pontos és precíz munkát. A legtöbben viszont még a mai napig nincsenek tisztában azzal, hogy a készház-piacon milyen lehetőségek közül választhat, illetve azt sem tudják, hogyan kell kivitelezőt választani.

Mind több készház

Mind több készház

Mind többen vágnak bele készházak építésébe, miután a magyar piacon is megjelentek a megbízható, jó minőségű épületeket gyártóforgalmazó cégek.

Hirdetés
A favázas készházakról

A favázas készházakról

A hagyományos építkezési mód mellett napjainkban egyre divatosabbá válik az úgynevezett készházak építése. Ennek a technológiának egyik nagy előnye, hogy a ház falainak alkotóelemeit az időjárástól függetlenül készíthető el a gyárban.

Készház hitelre

Készház hitelre

Ha egyszer elindul a készház építése, nem állhat le pénzhiány miatt, mint például egy hagyományos családi házé, ha elfogyott a pénz építőanyagra. Ha készház készül, sokkal körültekintőbben kell tehát eljárni akkor is, ha hitelfelvételre kerül a sor.

Válságban is kelendő a készház

Válságban is kelendő a készház

Bár a készházépítő szakma idén is visszaesésre számított, a piac átrendeződésének köszönhetően egyre több a céges megrendelés. Van olyan vállalat, amelynek nemcsak az idei, de a jövő évre is

Tuti menü