Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hasznos ötletek, érdekességek képes leírás - Készház.tlap.hu
részletek »

Hasznos ötletek, érdekességek - Készház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: keszhaz.tlap.hu » Hasznos ötletek, érdekességek
Keresés
Találatok száma - 26 db
OLÉH Orsz.Lakás és Építésügyi Hiv.

OLÉH Orsz.Lakás és Építésügyi Hiv.

Az Országos Lakás- és Építésügyi Hivatal 2003-ban alakult meg. A Hivatal a Kormány irányítása és a regionális fejlesztésért és felzárkóztatásért felelős tárca nélküli miniszter felügyelete alatt álló országos hatáskörű államigazgatási szerv. Hivatalunk készíti elő a lakás- és építésügy átfogó stratégiai fejlesztési javaslatait, elősegíti a lakáshoz jutás, a lakásépítés és lakásfenntartás, valamint az építészeti és épített környezeti kultúra fejlődését, fejlesztését. Az OLÉH végzi a lakás- és építésügyet érintő jogszabályalkotás előkészítésével és annak gyakorlati alkalmazásával kapcsolatos feladatokat. A Hivatal ellátja a lakástámogatásra fordított költségvetési források, lakásügyi célelőirányzatok, valamint az építésügy fejezeti kezelésű célelőirányzat szakmai előkészítésével és működtetésével kapcsolatos feladatokat.

Napkollektorok

Napkollektorok

A Calpak görög tulajdonú athéni vállalat, mely több mint 30 éve gyárt kiváló minőségű napkollektorokat és forróvíztárolókat, használati melegvíz- ill. fűtés- rendszerekhez. 1976-ban a BP (British Petrol) alapította a gyárat. A Calpak azóta is meghatározó szerepet tölt be a szolár rendszerek piacán. A szolár termékek gyártásánál nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb fejlesztések és a hosszú szakmai múlt során szerzett tapasztalatok felhasználására. Napkollektor, Vákuumcsöves napkollektor, Síkkollektor, Szolár tartály, Szolár vezérlés, Calpak, Drazice, Megújuló energia

Vízelvezetés Galeco

Vízelvezetés Galeco

Mindenkor igyekszünk vevőink elvárásainak maximálisan eleget tenni professzionális kiszolgálással, termékeink állandó fejlesztésével, dolgozóink lelkes, odaadó munkájával, amint ez joggal elvárható egy olyan cégtől, amely az esővízelvezető rendszerek gyártásában és forgalmazásában jelentős szerepet tölt be. Alapvető célunk a tisztességes piaci magatartás, amelynek eredménye vásárlóink elégedettsége,valamint munkatársaink jó közérzete. A Galeco PVC-ből, bevonatos horganyzott acélból és színhorganyból (titáncink) készült ereszcsatorna-rendszereket kínál. Forgalmazunk továbbá felszíni (pontszerű ill. lineáris) vízelvezető-rendszereket valamint sík-, trapéz- és cserepeslemezeket.

FebaCell - Cellulóz hőszigetelés

FebaCell - Cellulóz hőszigetelés

Ügyfeleink számára elérhetővé válik az Nyugat-Európában és Amerikában már elterjedt szigetelés technikai eljárás. A szigetelési folyamat gyorsan és szennyezés mentesen történik ellentétben a hagyományos tetőtéri szigeteléssel. Rendszerünkkel nehezen megközelíthető rések és üregek illetve rosszul szigetelt felületek pl. szaruállások közti üregek hőhídmentes kitöltése költséghatékonyan és gyorsan oldható meg.

IsoteQ Polisztirol építőelem

IsoteQ Polisztirol építőelem

Tervezőcsapatunk vállalja mindennemű épület, engedélyezési, statikai, kivitelezési tervének elkészítését, építkezések műszaki vezetését, műszaki ellenőrzését. Önerős építkezéseknél vállaljuk a folyamatos szaktanácsadást, felelős műszaki vezetést. Rendelje meg cégcsoportunktól épülete minimum szerkezetkész kivitelezését és általános építési engedélyezési tervdokumentációját INGYENESEN készítjük el Önnek!

Az első aktív készház

Az első aktív készház

Májusra épül fel Budapest agglomerációjában az első aktív készház, amely több energiát állít elő, az általa elhasználtnál. Az épület negyedével drágább egy ...

Készház és passzívház egyben

Készház és passzívház egyben

A készházak vagy könnyűszerkezetes házak nagyon hamar elkészülnek, a gyárban elkészült elemeket a helyszínen állítják össze és akár három hónappal a kezdés után beköltözhetnek a lakók.

Schiedel kémény

Schiedel kémény

A Schiedel ABSOLUT kémény tökéletesen megfelel a mai modern kémények legkülönbözőbb követelményeinek. Alkalmas bármilyen tüzelőanyaghoz és bármilyen tüzelőberendezéshez. A profilcső érzéketlen a nedvességre, saválló és kiégésbiztos. Hőszigetelt anyagból készül tömített konstrukcióval. Az első olyan takarékos kéményrendszer, amely a passzív házakhoz is használható, és megfelel az összes felsorolt követelménynek.

Galériaépítés

Galériaépítés

A weboldalalt üzemeltető cég galériák és galériaágyak készítésesével foglalkozik. A szerkezetek minimál stílusban készülnek minőségi luc- illetve borovi fenyőből. A galériák leginkább nagy belmagasságú lakásokban valósulnak meg, de igény van rá üzletekben, raktárakban, családi házakban, óvodákban is. A galéria és a galériaágy közkedvelt a gyerekek és a felnőttek körében is. Galériák tárolásra, alvásra, irodának is készülhetnek. Minden helyiségben kialakítható, akár több szoba felett is. Galériaépítést országosan kínál a cég, nem magas áron, így minden réteg számára elérhetővé válik a megvalósításuk.Szolgáltatásainkat készhez tulajdonosoknak, illetve kész-ház építőknek is figyelmébe ajánljuk. Sok referenciakép található az oldalon. Galériaépítésen kívül lapra szerelt bútorok összeállításával, beépített szekrények készítésével is foglalkozik a Galériavilág KFT.

Hirdetés
Alternatív energia készházakhoz

Alternatív energia készházakhoz

Cégünk, a Bács-Zöldenergia Kft. alternatív energia rendszermegoldásokkal foglalkozik. Értékesítéstől kezdve a rendszermegoldások tervezéséig és kivitelezéséig nálunk mindent megtalál, ami ahhoz szükséges, hogy Ön egy környezetbarát és energiatakarékos otthonban élhessen. Termékeink között megtalálható a napkollektor és a napelem, a szélgenerátor és a hőszivattyú. Így Ön a hűtés-fűtést és az áramtermelést egyaránt képes megoldani zöldenergia segítségével. Komplex rendszerek megvalósításában is közreműködünk. Látogasson el honlapunkra, ismerje meg termékeinket és megoldásainkat.

Süllyedő építmény? - Csillagtér Kft

Süllyedő építmény? - Csillagtér Kft

URETEK Technológia Épület, alap, járófelület süllyedésének megállítása, visszaemelése. Hívjon most - felmérjük - segítünk!Hazánkban egyedi, kizárólagos alkalmazási jogú talajszilárdító és talajszint korrekciós technológia, mely nem csak a műemlékek, ipari építmények, hanem a családiházak megmentője is.Építmény süllyedés megelőzése - talajszilárdítás, geotechnika. A beruházás során megmozdult az alap, vagy a járófelület? Az uretek azonnal hat, nincs időveszteség.

Szak-therm - Energetikai tanúsítvány

Szak-therm - Energetikai tanúsítvány

Az épületek energetikai jellemzőinek tanúsításról szóló 176/2008. (VI. 30.) Kormányrendelet 2009. január 1-jén lépett hatályba. E rendelet előírásai szerint az épületek energetikai jellemzőit tanúsítani kell az alábbi esetekben: - új épület építésekor (a jogszabályban rögzített esetekben); - meglévő épület (önálló rendeltetési egység, lakás) eladásakor vagy egy évet meghaladó bérbeadásakor; - 1000 m2-nél nagyobb hasznos alapterületű hatósági rendeltetésű, állami tulajdonú közhasználatú épületeknél. Új építésű épületek esetében az energetikai tanúsítvány elkészítése 2009. január 1-jétől kötelező (a használatbavételi engedély kiadásáig kell elkészíttetni), meglévő épületek esetében az energetikai tanúsítás 2012. január 1-jétől lesz kötelező, addig önkéntes alapon történik. Annak érdekében, hogy egyértelmű képet kapjanak lakóépületük jelenlegi energiafogyasztásáról, felajánljuk cégünk, Szak-Terv Bt. szakértői szolgáltatásait, lakóépületük energetikai jellemzőinek tanúsítására, valamint az alábbi energiafelhasználás csökkentésére irányuló vizsgálatok elvégzésére: - thermovíziós vizsgálat - költséghatékonyabb épületüzemeltetés - alternatívák tétele energia megtakarításra

Festék - hőszigetelés együtt, garanciával!

Festék - hőszigetelés együtt, garanciával!

Festék hőszigetelés egyben! Felkenhető hőszigetelési módszerünk egyszerre jelent megoldást a hőszigetelésre, penészmentesítésre, festésre. A festék hővisszaverő képessége a benne található kis kerámiagömbökből adódik, ezáltal védelmet nyújt a nyári felmelegedés és a téli lehűlés ellen. A lakás nyári felhevülése ellen a külső oldali festék, míg a téli kihűlése ellen a belső oldali festék védelmez. A módszer alkalmazásával akár 40%-kal csökkenhet a fűtésre fordítandó költség, továbbá a penész elleni védelem is megoldott. A fűtési energia csökkenése, festés, penész elleni megoldás egyszerre. Próbálja ki Ön is! Egyedi módon régi épületeken, faépületeken, valamint fémépületeken is alkalmazható hőszigetelő módszer. Festék hőszigetelés egyben!

Megújuló energiák

Megújuló energiák

A jövő energiája a megújuló energiák, szélenergia vagy napenergia. Egyszeri nagy beruházással megszabadulhat villanyszámlájától vagy elektromos fűtési lehetőségekkel a gázszámlájától.Vállalkozásunk megújuló energiákkal és elektromos fűtési rendszerek tevézésével és telepítésével foglalkozik.

Megújuló Energiaforrások Szakáruháza

Megújuló Energiaforrások Szakáruháza

Hazánk jelenlegi energia gazdálkodása szinte teljes egészében a fosszilis energiahordozókon alapszik. Ez annak ellenére van így, hogy Magyarország igen kevés ásványi anyag kinccsel rendelkezik, ezért jelentős importra szorul. Mindez súlyos dollár milliárdokba kerül, amiket mind a háztartásoknak kell megfizetniük áramdíj, gázár, üzemanyag költség vagy egyéb kiadások formájában. De ennek szerencsére nem kell mindig így lennie. Az emberiség jelenlegi, évi energiafogyasztását a Nap egy órányi energiakibocsátása teljes egészében fedezi. Az egy négyzetméterre jutó átlag teljesítmény 1000W, és Magyarország rendkívül kedvező helyzetben van földrajzilag, hogy ezt az ingyenes energiát felhasználja. Cégünk, a Napkorszak Kft., célja az, hogy minél szélesebb körben elterjessze a tudatos energiagazdálkodás fontosságát, és hogy megoldást adjon arra, miként lehet a mind drágább hagyományos energiaforrásokat kiváltani egyre olcsóbb, s teljes egészében környezetbarát energia termelő eszközökre. Hisszük, hogy a napenergia s az ebből származó egyéb energiák - szélenergia, hőenergia, stb. - jelentik a gyógyírt mindazon bajokra, melyeket az energiaválság és a gazdasági válság okozott, s melyeket mindannyian a bőrünkön érzünk, nap mint nap. Társaságunk kiváló minőségű termékekkel és szaktanácsadással áll mind magánszemélyek, mind közületek, önkormányzatok, vállalkozások és vállatok rendelkezésére. Fo

Festék válaszátási ötletek

Festék válaszátási ötletek

Felújítaná lakását vagy csak megunta a régi falainak színeit? Ha tanácstalan vagy nem biztos a dolgában, spóroljon időt és keresse fel honlapunkat, itt mindenre választ talál. Cégünk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik festékipari termékek gyártásában és forgalmazásában. Internetes honlapunk szerkesztése során nagy figyelmet fektettünk arra, hogy mindenkinek érthető és könnyen kezelhetővé váljon a festék felhasználása és a szín összeállítása. Továbbiakban olvashat részletesen arról, hogy milyen szín összeállításokat érdemes szobákban használni, hogy milyen jó fedő eszközként használ egy festék, és milyen kültéri felületekre használható egy-egy festékfajta.

Design infra radiátorok

Design infra radiátorok

Az I-Radium cég elsők között jelent meg a piacon infravörös technológiával fűtő design radiátoraival, mely sokkal hatékonyabb fűtési módot eredményez mint a hagyományos fűtés. Először a testeket és a tárgyakat melegíti fel és az általuk leadott hő melegíti fel a levegőt. A hőhatás már néhány perc múlva érezhető. Alkalmazhatjuk a nappaliban , hálószobában, gyerekszobában, fürdőszobában törölközőtartóként polccal együtt, fogasként de még de a hideg zuhanykabin is a múlté, köszönhetően az I-Radium fűtött zuhanyfalának. Az I-Radium infra fűtőtestek nem csak szépek és praktikusak, de még jó hatással is vannak az emberi szervezetre. Nem használja el az oxigént, nem mozgatja meg a levegőt a szobában, így a por sem száll. Működése tiszta és zajtalan. Minden olyan helyre beszerelhető, ahol van elektromos áram. Kiegészítő fűtésként is kiváló.

Tuti menü