Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fémvázas készház kivitelezők képes leírás - Készház.tlap.hu
részletek »

Fémvázas készház kivitelezők - Készház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: keszhaz.tlap.hu » Fémvázas készház kivitelezők
Keresés
Találatok száma - 15 db
Komfortmax Kft.

Komfortmax Kft.

A Komfortmax Kft. Horizont Kanadai Gyorsház technológiával épít fémvázas könnyűszerkezetes épületeket, mely garantálja Önnek igényes, műszakilag, minőségileg kiemelkedő szintű és határidőre történő teljesítését, finanszírozási gondjainak megoldását is. Az épületekbe beépítésre kerülő környezetbarát anyagok minősített termékek. Nagy hangsúlyt fektetünk a legkorszerűbb technológiai megoldások és az ár harmóniájára. Nyitottak vagyunk egyéni elképzelések megvalósítására.

Hardell

Hardell

A HARDELL Építési Rendszer magas szinten teljesíti a jelenleg érvényes szabványok előírásait, egyúttal széles sávon képes megfelelni a vásárlói igényeknek is, hiszen több műszaki- és árkategóriában vált elérhetővé. A szerkezet lényege a gyors szerelhetőség, az egyszerű átalakíthatóság és a technológiai várakozási időktől, (gyakorlatilag) építési hulladéktól mentes megvalósítás. Ehhez párosult a változtatható "ezáltal az igényekhez rugalmasabban igazítható" műszaki teljesítmény minden lényeges tulajdonság terén, legyen az tartószerkezeti, hőtechnikai, akusztikai vagy vagyonvédelmi követelmény. A HARDELL Technológia alkalmazási területe sokrétű, mely - a középületektől, az ipari létesítményeken át, a lakóházakig - alkalmas akár bővítésre, ráépítésre vagy átépítésre és természetesen új létesítmények megépítésére is. A HARDELL Technológia továbbfejlesztése folyamatosan zajlik.

Profil Home Kft.

Profil Home Kft.

A szerkezet fémből készül, előre gyártottan vagy a helyszínen szerelve. A horganyzott acélszerkezet nagyobb felkészülést igényel, de jobban számítható, és nincs utólagos mozgás. Az épület megtervezésénél, az építészeti formák kialakításánál ugyanaz a szabadság vezérelheti a tervezőt, mint a hagyományos építés esetén. Készülhet ilyen módszerrel családi ház, nyaraló, kisebb csarnok épület, garázs, több lakásos társasház, bővítmény, ráépítés, tetőtér beépítés. Előnyök: -gyors az építés, ( kötési és száradási idők hiánya). -Jól szervezhető építési folyamatok. -Kiváló hő és hangszigetelés, 30-50%-os fűtési költségmegtakarítás. -Könnyebb átépíthetőség, bővíthetőség, az eltakart vezetékek könnyű, kevés rombolással járó javíthatósága. -Helytakarékosság, a vékonyabb falszerkezeteknek köszönhetően épület kellemes klímája, könnyen kifűthetőek, gyorsan átszellőztethetőek. -Tervez hető költségek, kedvező ár. -Környezetbarát építési mód, természetes anyagok használatával.

Alföldiház Kft.

Alföldiház Kft.

Modern készház építési rendszer: Rövid építési idő (kb. 3 hónap) - Az építkezés kevésbé függ az időjárástól - "Kesztyűs munka" a csavaros, száraz kötéseknek köszönhetően - Garantált fix ár. Extra hőszigetelési értékek (k=0,25-0,20W/m2K) - Gyors felfűtési idő. Rendkívül alacsony fűtési energiaigény. Kevés helyszíni munka, garantált minőség, precíz szerkezet az üzemi előregyártásnak köszönhetően. Várható élettartam 100 év felett. Jó hangszigetelés, a falakat kitöltő ásványgyapotnak köszönhetően. Megfelelő tűzvédelem a falszerkezet lángmentesítésének, a gipszlapok és ásványgyapot nem éghetőségének köszönhetően. Dűbellel 50 kg rögzíthető egy ponton a gipszrost burkolat esetén. A fal azonnal tapétázható és festhető. Csökkenek az allergiás panaszok a szárazvakolatnak köszönhetően. Természetes építőanyagok használata (fa, gipsz). A magas minőség mérsékelt árral párosul.

Fine-House Kft.

Fine-House Kft.

Cégünk üzletpolitikájának legfontosabb eleme az elégedett ügyféll, a biztonságos, esztétikus, minden felhasználói igényt magas színvonalon kielégítő otthonok, munkahelyek, középületek, raktárak kivitelezése. Ezen célunk megvalósításának sikere a könnyű acélszerkezetes csúcstechnológia számtalan előnyének köszönhető, melyek közül néhány fontosabbat emelnénk ki. Szakértőink segítségével a megrendelő minden igényre kiterjedő elképzelések alapján tervezhetőek meg az épületek. Nincsenek megkötések, bármilyen íves falak, nyílások könnyedén kialakíthatóak, ezzel is esztétikusabb, funkciójának teljes mértékben megfelelő épületek készülhetnek. A kivitelezés gyors - kulcsrakész állapot akár 2-3 hónap alatt elérhető -, a könnyűszerkezetes technológiának köszönhetően bármely évszakban építhető, és azonnal költözhető. Ezek alapján kivitelezése igen gazdaságosnak mondható. A hagyományos szerkezetekhez képest jelentősen jobb ezeknek az épületeknek a hőszigetelése, ennek köszönhetően energiát (hőt és fűtés) takaríthatunk meg, ezáltal környezetünket is védjük. A technológia messzemenőkig környezetbarát. A kivitelezés során nem keletkezik hulladék, törmelék, a szerkezet védett a kártevők ellen.

Perfekt Ház

Perfekt Ház

Tevékenységeink Horizont Kanadai Gyorsházak kivitelezése - Ön megálmodja otthonát - Megkötjük a tervezési szerződést - Elkészítjük a kiviteli terveket - Beszerezzük a közmű és építési engedélyeket - Elkészítjük a tételes költségvetést - Megkötjük az építési szerződést - Elkészítjük házának alapját, fogadószintjét - Legyártjuk az acélszerkezetet és a helyszínen felállítjuk - Az alap elkészültétől számolva, 10-12 hét múlva kulcsrakészen átadjuk - Igény esetén hitelét elkészítjük * Gipszkartonszerelés * Válaszfalak készítése * Álmennyezetek szerelése * Hőszigetelés * Tetőtérbeépítés * Tervezés * Generálkivitelezés

City Best Hause Kft.

City Best Hause Kft.

Miért a Kanadai Gyorsház? Mert a hagyományos és könnyűszerkezetes technológia minden előnyét ötvözi! VERSENYKÉPES ÁR Anyagtakarékos, mert a gyártás során nincs hulladék. A kis súly miatt kicsi a szállítási és rakodási költség, nem kell daruzás, olcsóbb alapszerkezetet igényel. A gyors kivitelezés miatt kevesebb a munkadíj. Lehetőség van házilagos kivitelezésre is. GYORS, TISZTA KIVITELEZÉS Egy átlagos családi ház teherhordó szerkezete a födémmel és tetőszerkezettel együtt kb. 1-2 hét alatt megépíthető, és 2-3 hónap alatt kulcsrakészen átadható. Nincs sitt, szeméthalom és építési törmelék. A kertet nem teszi tönkre az építkezés. ANYAGI BIZTONSÁG Szerződés alapján, előre lefixált költségekkel, határidőkkel és garanciavállalás-sal dolgozunk. ENERGIATAKARÉKOS, KIVÁLÓ HŐ- ÉS HANGSZIGETELŐ A nagyon jó hőszigetelés miatt (U(k)=0,20 W/m2K) - ami a hagyományos szerkezetekhez képest 2-szer jobb -, 50%-os fűtési költség megtakarítás is elérhető. Az emelkedő gázárak mellett ez mind nagyobb értéket jelent. Könnyen felfűthető, lehűthető, jól klimatizálható. A hagyományos tégla, beton falak télen nehezen fűthetők fel, nyáron viszont a nappal felmelegedett falak este visszasugarazzák a nagy meleget a szobába.

San Team Bau Kft.

San Team Bau Kft.

Miért pont velünk?... Energiatakarékosság: A legkorszerűbb szigetelési technikát alkalmazzuk a házaink építése során. A HARDELL Standard Rendszer szigetelése felülmúlja a kívánalmakat. A hőveszteség 0,23 W/m2K! Időtakarékosság: Házaink átlagos építési ideje 90 nap, és mint tudjuk, az idő pénz. A HARDELL rendszer mentes a technológiai várakozási időktől. Stabilitás: A jelentős tartószerkezeti tartalékokkal bíró, könnyű, merevített acélváz - ami a HARDELL Házépítési Rendszer gerincét képezi - szélsőséges statikus és dinamikus terhelések hatására is (beleértve bizonyos erősségű földrengéseket is) tartósan megőrzi állékonyságát. Precizitás: A HARDELL rendszer megköveteli az építési precizitást, és cégünk 15 éves építési múltjával ezt könnyedén teljesíti. A munkatársaink a technológiában képzett szakemberek, akik nagy odafigyeléssel végzik a szerelési munkákat. Környezetbarát rendszer: A HARDELL rendszer építési elemei 100%-ban újrahasznosíthatóak. Cégünk környezettudatosan épít. Ár: És nem utolsó sorban az ár! Nem csak a háza fűtési költségével és az Ön építkezésre szánt idejével tudja a HARDELL építtető a pénztárcáját kímélni, hanem a beruházási költsége is igen kedvező!

Malejko Fémprofilház Kft.

Malejko Fémprofilház Kft.

Cégünk 1996 óta foglalkozik épületgépészettel Magyarországon, főleg Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. 2001-ben kezdte el a HARDELL könnyűszerkezetes házak építését, az Európában már elismert Protektor jelzéssel ellátott termékekkel. A németországi MAISCH Csoport által kifejlesztett tüzihorganyzott acél profi lház.Ez az építési rendszer megkapta az Építésügyi Minősítő Intézet engedélyét, mely nélkül Magyarországon künnyűszerkezetes ház nem építhető. Cégünk ÉMI engedéllyel rendelkezik és az anyagok minőségét a MAKÉSZ védjegy és az ISO 9002 minősítés szavatolja. Ezzel és a megfelelő szaktudással segíteni kíván Önnek abban, hogy szép és meleg otthont teremthessünk családjának

Hirdetés
MV Profil Kft.

MV Profil Kft.

Cégünk az MV Profil Építőipari Kereskedelmi- és Szolgáltató Kft. elsősorban Borsod, Heves és Nógrád megyében épít Tégla, Ytong és könnyűszerkezetes rendszerű családi-, társas- és sorházakat. Eddig közel 100 referencia épülettel rendelkezünk, melyeket tervezéstől kulcsrakész kivitelezésig készítettünk el. Építési filozófiánk, hogy az ügyfelek igényeinek maximális kielégítése mellett, a számukra legnagyobb biztonságot nyújtva történjen az építkezés lebonyolítása. Igyekszünk minden terhet levenni tisztelt ügyfeleink válláról. Az építkezéssel járó kellemetlen feladatok a mi feladataink (pl. szakhatósági engedélyeztetés. közmű egyeztetés), az ügyfelekre a kellemesebb dolgok maradnak (pl. burkolatkiválasztás, falak belső színének kiválasztása, nemesvakolat színének kiválasztása). Segítünk a hitel és szociálpolitikai kedvezmények ügyintézésében is, hiszen annak, hogy kapcsolatba kerültünk, közös érdekünk az építkezés mielőbbi problémamentes lebonyolítása. Az általunk épített Protektor rendsze nem csak Makész és ISO minősítéssel rendelkezik, hanem az országban egyedülállóan Rendszer ÉMI/ÉME engedéllyel is.

Pitkó Cocoon Hungary Kft.

Pitkó Cocoon Hungary Kft.

A hazai építőipar útvesztőiben kínálunk Önnek egy alternatívát otthona megépítéséhez. Szeretnénk megismertetni egy technológiát, ami az utóbbi 15 évben rendkívül nagy fejlődésen ment keresztül hazánkban, mind az összegyűjtött tapasztalatok, mind a felhasznált anyagok tekintetében. Az építtetők itthon még részint újdonságként tekintenek a könnyűszerkezetes rendszerre, nyugat-Európában viszont már teljes értékű alternatívája az otthonteremtésnek. Ez alapján esett döntésünk egy olyan rendszerre, amit a svájci pontosság jellemez, ez a garancia épített otthonaink minőségére. Gondoskodunk róla, hogy Ön megtalálja a legjobb ár/érték arányú megoldást lakása, háza megépítéséhez. Tevékenységünk sikerét biztosítják partnercégeink, akik megkönnyítik ügyfeleink hiteligénylését, támogatják az egyéni elképzelések megtervezését illetve az építőanyag ellátás folyamatosságát, hogy teljeskörű szolgáltatást nyújthassunk Önnek.

Empore Bt.

Empore Bt.

Cégünk 2002 évtől foglalkozik a Horizont típusú kanadai acélszerkezetes családi házak építésével. A Horizont házépítési rendszer egyaránt egyaránt alkalmas lakóépületek (családi- és társasházak, üdülők, nyaralók), középületek, irodaházak, kereskedelmi épületek, ipari és mezőgazdasági épületek létesítésére. A technológia különlegesen alkalmas kis önsúlya miatt épületek bővítésére, emelt ráépítésre, tetőtér beépítésre. VERSENYKÉPES ÁR Anyagtakarékos, mert a gyártás során nincs hulladék. A kis súly miatt kicsi a szállítási és rakodási költség, nem kell daruzás, olcsóbb alapszerkezetet igényel. A gyors kivitelezés miatt kevesebb a munkadíj. Lehetőség van házilagos kivitelezésre is. ANYAGI BIZTONSÁG Szerződés alapján,előre lefixált költségekkel, határidőkkel és garanciavállalással dolgozunk.

Mobilház

Mobilház

Az oldalon minden olyan témát összegyűjtöttünk ami a mobilházakkal kapcsolatos. A leggyakrabban felmerülő kérdésekre próbálunk dobozok és linkek formájában választ adni. Szinte az összes hazai forgalmazót és gyártót összegyűjtöttük az oldalra, hogy ezzel is segítsük az oldalra látogatókat. Mobilházzal kapcsolatos számos fórumot és cikket is összegyűjtöttünk, itt a leggyakrabban előforduló kérdésekre, problémákra találhatják meg a látogatók a választ. Az oldalon a hasonló technológiát használó mobil megoldásokat is felsoroltattuk, ezzel is kontraszt elé állítva a látogatókat

Könnyűszerkezetes házak építése, kivitelezése

Könnyűszerkezetes házak építése, kivitelezése

Sipos és Szegedi Kft - Könnyűszerkezetes házak, családi házak építése, kivitelezése, belsőépítészet, gipszkartonszerelés, tetőfedés, tetőszigetelés, építőipari tervezés. Mindent egy helyen, a legjobb minőségben. Mi a házak mellé a nevünket is adjuk! könnyűszerkezetes házak, könnyűszerkezetes ház, könnyűszerkezetes ház építés, készházak, házépítés, családi ház, családi házak, családi ház építés, készház, ház építés, kész házak, gipszkartonozás, generálkivitelező, családi ház kivitelezés, építőipari kivitelezés...

Könnyűszerkezetes házak

Könnyűszerkezetes házak

Üdvözlöm! Cégünk könnyűszerkezetes házak teljes kivitelezésével foglalkozik. Szerkezetkészen illetve kulcsrakészen építünk családi házakat,nyaralókat,hétvégi házakat. A megrendelő elképzeléseit és igényeit szem előtt tartva építjük meg az ideális könnyűszerkezetes fémvázas házakat,melyet gyors de precíz szakembereinknek köszönhetően rövid időn belül birtokba vehet. Áraink tartalmazzák a tervezést,az alapozást és a teljes kulcsrakész kivitelezést. Cégünk olyan könnyűszerkezetes házak teljes kivitelezésével foglalkozik,amelyek energiaellátását 100%-ban napelemek biztosítják. Ezzel a technológiával három nagyon fontos problémát tudunk megoldani: környezetvédelem, gyors kivitelezés, ház rezsijének lecsökkentése 0Ft!-ra Kurinyec Péter

Tuti menü