Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Favázas készház kivitelezők képes leírás: ArcusBau - Jövő [2. oldal]
részletek »

Favázas készház kivitelezők: ArcusBau - Jövő [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: keszhaz.tlap.hu » Favázas készház kivitelezők
Keresés
Találatok száma - 20 db
ArcusBau - A könnyűszerkezetes házak specialistája

ArcusBau - A könnyűszerkezetes házak specialistája

Könnyűszerkezetes vagy hagyományos technológiával épülő családi házak, gerendaházak, sorházak, hétvégi házak, mezőgazdasági - és ipari csarnokok, egyéb épületek kivitelezése, tovább bontási és földmunkák, kedvező áron, rövid határidővel! Kérem, forduljon hozzánk bizalommal! Ajánlatkérést követő 72 órán belül alaprajzi vázlatot és árajánlatot küldünk.

Roko Készházak Kft

Roko Készházak Kft

Cégünk fő profilja az üzemben gyártott fa nagypaneles, könnyűszerkezetes épületek tervezése, gyártása, kivitelezése és forgalmazása a hétvégi és családi házaktól a társasházakon keresztül a csarnokszerkezetekig. Termékeink minden tekintetben megfelelnek a kor követelményeinek. Célunk olyan lakókörnyezetet biztosítani Önnek és családjának, melyben hosszú évtizedeken keresztül jól érezheti magát.

Jövő-Háza faházak, készházak

Jövő-Háza faházak, készházak

Kiváló hőszigeteléssel rendelkező, könnyűszerkezetes házak a Jövő-Háza Bt. jóvoltából. A kiváló hőszigetelés miatt jelentős pénzmennyiséget lehet megtakarítani. Előre legyártott elemekkel dolgoznak, így nagyon gyorsan végeznek az építkezéssel és nem áll fenn az a veszély sem, hogy az építkezés során megsérülnek(eláznak) az egyes elemek. A manapság egyre elterjedtebb, energiatakarékos passzívházak kivitelezését is vállalják. Az oldalon található árajánlatkérő űrlapjuk segítségével van lehetőség árajánlatot kérni tőlük.

Tuti menü