Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Favázas készház kivitelezők képes leírás - Készház.tlap.hu
részletek »

Favázas készház kivitelezők - Készház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: keszhaz.tlap.hu » Favázas készház kivitelezők
Keresés
Találatok száma - 20 db
Készház Építő Kft.

Készház Építő Kft.

Családias hangulatú cégünknél nem keveredik el az ügyfél, folyamatosan kommunikálunk a tervezéstől a kivitelezés utolsó fázisáig. Fővállalkozásunk mindig fix alvállakozókat foglalkoztat, ezzel garantáljuk az állandő minőséget a kivitelezésben. A teljes kivitelezési költség a szerződés kötés után garantáltan nem változik! Ügyfeleink 3D-s látványterven láthatják az általuk elképzelt otthonukat. Hitelügyintésétől a burkolásig minden folyamatot kézben tartunk. Ügyfeleinkenk csak a beköltözés a feladata. Versenyképes áraink mellett a cégünk hozzáállása jelenti az igazi versenyelőnyt.

PilisHaus-Rozifa Kft.

PilisHaus-Rozifa Kft.

Fő célunk:a nyugaton és a tengerentúlon több évszázados múltra visszatekintő könnyűszerkezetes építési módszer hazai piacon való elterjesztése. Elsősorban lakóházak, nyaralók, gazdasági épületek, pavilonok kívánság szerinti kivitelezését vállaljuk, melynek készház technológiája maximum három szintes (földszint+emelet+tetőtér) kialakítást tesz lehetővé. E környezetbarát építési módnak rendkívül jó a hőszigetelése. A gyors megvalósulást, a magas fokú üzemi előregyártásnak köszönhetően - kb.12 hét - hosszú élettartam követi, ami azonos a hagyományos építésű házakéval. Tevékenységünk kezdete óta, az időközben modern könnyűszerkezetes lakóházak megjelenésévek együtt közel 250 épületet adtunk át, referenciáink az ország számos pontján megtekinthetőek. Telephelyünkön, irodánkban mintaházak bemutatásával, látványtervekkel segítjük ügyfeleink tájékozódását, valamint lehetőséget biztosítunk a kivitelezési folyamatok helyben történő, azonnali megtekintésére.

Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft.

Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft.

A GRAND-ÁCS TETŐCENTRUM ÉS KÉSZHÁZ Kft. üzemi körülmények között gyártott, kiváló minőségű szerkezeti alapanyagok felhasználásával, nagypaneles előregyártott készházakat kínál kimagasló minőségben a hazai piacon. Az egyedülálló minőségű falpanelekkel történő megjelenést, a legkorszerűbb CNC szabászgépekkel legyártott váz-és falszerkezetek és a speciális rétegrendek teszik lehetővé. Cégünk a műszaki előkészítést követően a szükséges kutatási és fejlesztési feladatokkal a Nyugat-Magyarországi Egyetem Faipari Mérnöki Karát bízta meg. A soproni székhelyű egyetem kutatómunkája biztos alapja annak, hogy a GRAND készházak falrendszerei kiváló hőtechnikai, akusztikai és tűzbiztonsági paraméterekkel bírjanak. Természetes alapanyagok felhasználásával, kész elemekből épülő, gyorsan és környezetkímélő módon elkészített készház kiemelkedő minőségével biztosítja, hogy a cégünk által kínált, könnyűszerkezetes-falpaneles építési mód, Magyarországon is az energiatakarékos, lakható, maximális műszaki megoldásokkal bíró házat jelentse. Telephelyünk 15000 m2 alapterületű, ebből 400 m2 bemutatóterem és iroda, legnagyobb gyártás előkészítő csarnokunk 800m2.

Anico-Készházak

Anico-Készházak

A Könnyűszerkezetes épületek jellemzői A könnyűszerkezetes ház sokféle elnevezése ismert a hazai piacon. Vannak, akik készházként, vannak, akik gyorsházként és sokan szerelt házként ismerok. az elnevezés szemléletesen fejezi ki az épületek szerkezeti felépítését, a kivitelezés építési sajátosságát. Magyarországon a családiház-építés területén nincs nagy múltjuk a szerelt házaknak, ám napjainkban a megépített könnyűszerkezetes épületek száma rohamosan nő. Érdemes megvizsgálni , milyen ok-okok vezetnek egy családi házat építeni szándékozót arra, hogy ezt a technológiát válassza. A köztudatban, néha tévesen, az olcsóság és a gyorsaság a legelterjedtebb "fogalmak", melyek alapvetően nem a legfontosabb tulajdonságai a könnyűszerkezetes épületeknek. A könnyűszerkezetes házak, legyenek helyszínen szerelt vagy üzemben előre gyártott technológiájúak, teljesen egyenrangú épületnek tekinthetők a hagyományos, falazott családi házakkal.

Bedő Fa-ház Kft.

Bedő Fa-ház Kft.

Fő tevékenységünk EGYEDI készházak építése - favázas, könnyűszerkezetes technológiával ("Bedő FA-HÁZ" minősített készháztechnológia). Tervezés és kivitelezés: családi házak, irodaépületek, hétvégi házak, egyéb ipari- és gazdasági épületek egyedi tervezése és kivitelezése. Építési technológia - minőségi kivitelezés ÉMI által minősített és folyamatosan ellenőrzött, a kivitelezési szabályoknak és szabványoknak megfelelő saját készháztechnológiával, favázas könnyűszerkezetes építési rendszerrel dolgozunk. 10 év szerkezeti garanciát, valamint 1 év teljeskörű jótállást vállalunk. (Technológiánkról bővebben a Bedő FA-HÁZ technológia menüpont alatt olvashat.) Kizárólag egyedi tervek A "Bedő FA-HÁZ" kizárólag egyedi tervek alapján készül, hogy Önnek ne kelljen kompromisszumot kötnie egy esetleges típustervvel. Házaink félkész, kulcsrakész, illetve az Ön igényeinek megfelelő egyéb készültségi fokban kerülnek átadásra.

Bernáth Készházak

Bernáth Készházak

A BERNÁTH Kft. 1991-ben alakult. Az évek során a gazdasági helyzethez igazodva többszöri átalakulás folyamán érte el mai formáját. A cég könnyűszerkezetes készházak gyártásával, építésével és európai exportjával foglalkozik. Több mint tizenhét éves tapasztalattal rendelkezik a könnyűszerkezetes házépítés terén. Mára már több nemzetközi érdekeltséggel rendelkezik. Tulajdonosi köre érdekelt az Econest Kft. tulajdonában is, igy létrehozta az Econest cégcsoportot. Cégünknél 2004-ben bevezettük az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszert, mely garantálja a cég minőségpolitikáját. Az általunk beépített épületelemek rendelkeznek Építőipari Műszaki Engedéllyel (ÉME), ami biztosítja a termék és a gyártási technológia minőségét. A BERNÁTH KFT. a házakat többnyire a megrendelő saját elképzelése alapján tervezi és kivitelezi. Az érdeklődők azonban választhatnak a kiváló elosztású, már megépített házaink tervei közül is, amennyiben azok valamelyike változtatás nélkül megfelel elképzeléseiknek. A BERNÁTH KFT. szeretne a magyarországi építtetők számára is egy korszerű, gyors építési technológiát kínálni ezt árban is mindenki számára elérhetővé tenni.

Hartl Haus-Osztrák Készház

Hartl Haus-Osztrák Készház

A Hartl Haus gyár: Alapos kézimunka vagy a legújabb technika? Válassza mindkettőt. Mindegy melyik típusú házat választja, egy biztos: a legmagasabb minőséget és egy elképzelhetetlen életérzést kap a Hartl Haus-tól. A tradíció és innováció tökéletes harmonizációja . Minden egy tető alatt: Profitáljon abból, amit a Hartl Haus tud Önnek nyújtani. Rugalmasság: A változtatásokat, igényeket nem problémaként, hanem kihívásként, feladatként kezeljük, azt rövid határidőn belül lereagáljuk. Gyorsaság: Tökéletes együttműködés a gyártás és a tervezés között. Rövid szállítási határidő: Zökkenőmentes munka minden területen. Egyéniség: A Hartl Haus-nál mindig az Ön kívánsága az első Ahogyan kéri, úgy készítjük. Tradíció és innováció: Tökéletes harmónia a kézműves-munka és a modern gyártástechnológia között. Minden Ausztriából: A Hart Haus osztrák alapanyagokat használ a házak gyártásához.

Pannon Invest Rt.

Pannon Invest Rt.

A "könnyűszerkezetes ház" fogalma viszonylag újkeletű hazánkban. Míg ez az építési módszer egyeduralkodó az USA-ban, Kanadában és a skandináv országokban, ráadásul már Német- és Olaszországban, valamint Ausztriában is egyre népszerűbb, addig nálunk az építkezők nagy része csak most találkozik a favázas, könnyűszerkezetes építkezéssel. Az épületek legjellemzőbb formája a szendvics-szerkezetű építkezés. Az alábbiakban és a fenti menüben is megtalálható további oldalakon a klasszikus (szendvics-szerkezetű) könnyűszerkezetes házakat mutatjuk be. A könnyűszerkezetes épületek elemeinek üzemi környezetben történő gyártása garantálja a minőséget, a folyamatos ellenőrzési lehetőséget és a nagyfokú pontosságot. Építési rendszerünk hőszigetelése rendkívüli, szerkezete stabil és biztonságos. Az épületek falazata szendvics-szerkezetű, mely egyedi tervezhetőséggel készül (ez vonatkozik a födém és tetőpanelekre is). Az alkalmazott technológia a hagyományos építkezésnél jóval rugalmasabb tervezést és kivitelezést tesz lehetővé. Az épületgépészeti alapszerelés (kábelezés, csövek és vezetékek beépítése) a szendvics falszerkezetben kerül kialakításra.

Kerülőház Divizió

Kerülőház Divizió

Gondos tervezés és fejlesztőmunka után 2001-ben a K-Corp a Kerülő-ház Divízió létrehozásával megjelent a könnyűszerkezetes családi házak piacán. Alapvető célként tűztük ki a minőségi elvárások maradéktalan teljesítését, mivel számunkra a legfontosabb a Kerülőház-bán élők maximális elégedettsége. Ennek szellemében fejlesztettük és fejlesztjük folyamatosan a DomoSapiens falszerkezeteket, a felhasznált anyagokat és megoldásokat, hogy minél tökéletesebb otthonba költözhess. A Kerülő Házak iránt idővel annyira megnőtt az érdeklődés országos szinten, hogy már nem voltunk képesek magunk ellátni minden megrendelést, ezért elkezdtük kiépíteni azt az országos Márkakivitelező Hálózatot, aminek jelenleg 16 aktív építőipari cégként működő tagja van. Így nemcsak könnyebben lettünk elérhetők megrendelőink számára, de valamivel olcsóbban is megvalósítható egy-egy Kerülő-ház azáltal, hogy helybeli tapasztalatokkal rendelkező partnereink a generálkivitelezői egy-egy projektnek. Természetesen Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében továbbra is magunk építjük a szebbnél-szebb családi házakat teljes mértékben figyelembe véve az építtetők akaratát.

Hirdetés
Gufa Bt.

Gufa Bt.

Jellemzők: Egyedi tervek alapján legyártott első osztályú fenyőből készült, elemes szerkezetű, hőszigetelt faházak. A faházak többféle típusban, méretben, szerkezetben és kivítelezésben készülnek. A gyártási idő szerződéskötéstől 3 hónap. A szerelési idő 3-4 hét. A ház méretétől függően 3 hónap alatt kulcsrakész állapotra hozható. A megrendelő reális és végleges árkalkulációt kap, mely tartalmazza a ház felállítását. A faház elemei az ÉMI RT. követelményeinek megfelelnek. A házak igény szerint színre festhetőek vagy pácolhatóak, melyekhez kíváló mínőségű vizes bázisú,környezetbarát felületkezelő anyagokat bíztosítunk. A szerkezeti elemek rovar és gombaellenes ill. égéskésleltető vegykezelést kapnak. A külső nyílászárók tripla réteg-ragasztott fa thermoplán típus, üveg nélküli Euronut szabvány. A beltéri nyílászárók fakazettás ajtók. A lépcsőfeljárók igény szerint fenyőfából vagy keményfából megrendelhetőek. Egyéb kiegészítők mint például: hajópadló, bükk szallagparketta, zsalugáter megrendelhető.

BHB Asztalos Kft.

BHB Asztalos Kft.

A könnyűszerkezetes ház: A helyszínen szerelt könnyűszerkezetes épületek vázszerkezete fából készül. A favázas módszer több mint 100 éve terjedt el. A faanyagvédelemmel ellátott, részben megmunkált fagerendákból helyszíni szereléssel összeállított épületváz a helyszínen kívül-belül borítást kap. A külső borítás lehet fa, faalapanyagú, gipszes, cementes adalékanyagú táblás elem. Helyszíni szereléssel építhető egyszintes, tetőtér beépítéses, térdfal magasítással készülő tetőteres, vagy emeletes lakóház is. Cégünk külső rétegként a borításra készített polisztirolra felhordott műanyag vakolatot alkalmaz.

Palmex Kft.

Palmex Kft.

Cégünk, a kilencvenes évek eleje óta épít könnyűszerkezetes ház­akat. Még abban az időben kezdtük meg ennek a korszerű technológiának a bevezetését, amikor Magyarországon még szinte ismeretlen volt ez az építési mód. Az elmúlt két évtized tapasztalatainak és az időközben bekövetkezett hatalmas technológiai fejlődésnek köszönhetően ma már rengeteg elégedett ügyfelünk és referenciánk van. Alapfilozófiánk a partnereinkkel való hosszú távú együttműködés, a megrendelő és vállalkozó közötti korrekt kapcsolat megteremtése és fenntartása. Volt módunk megtapasztalni, hogy az építőiparban folyó szigorú piaci versenyben történő helytállás kulcsa az igényes és tökéletes minőségű munka mellett, a magas szintű ügyfélkezelésben rejlik. Különösen büszkék vagyunk eddigi munkáinkra, ezért minden új megrendelőnk megbizonyosodhat házaink minőségéről, számos korábbi munkánk kívül-belül megtekinthető. Gyorsházak építésén kívül vállalunk hagyományos, téglaépítésű házak kivitelezését is.

Buda Készház

Buda Készház

Több éves tapasztalattal épületek teljes kivitelezésével foglalkozunk. Szakembereinkkel együtt, folyamatos közös munkával értük el, hogy az általunk épített házak a legnagyobb körültekintéssel épüljenek fel az igényeknek megfelelően megrendelőink számára. Napjainkban a legfontosabb az energia felhasználás minősége és gazdaságossága. Ennek érdekében családi ház terveinket úgy alakítottuk ki, hogy energiatakarékosság szempontjából optimális legyen egy otthon számára. Fontosnak tartjuk, hogy az általunk épített házak a funkciójukat betöltsék, illetve megfeleljenek a mostani európai uniós előírásoknak. Építtetőink számára teljes körű szolgáltatással segítünk az építkezés teljes folyamatában. A tervezés szakaszától a kulcsrakész ház átadásáig Ön számíthat támogatásunkra, és gondos odafigyelésünkre. Többnyire Budapest területén és Pest megyében építünk házakat, de nem jelent problémát vidéki területeken sem az építkezés gondtalan lebonyolítása. Többnyire Ytong és Porotherm anyagokból építjük házainkat. Továbbá minőségi Készházak forgalmazásával is foglalkozunk.

Boróka Készházak

Boróka Készházak

Az elmúlt két évtizedben a fából való építkezés jelentősége ismét növekedésnek indult. Ennek oka elsősorban a környezet iránt érzett felelősség tudatossá válása a társadalom széles rétegeiben. Ezzel egyidőben a fával való építés egészére kiterjedő, lendületes műszaki fejlődés is végbement. Erre példa az új faalapú szerkezeti anyagok megjelenése, valamint az ilyen anyagok gyártási, megmunkálási eljárásainak kifejlődése. Az új faalapú szerkezeti anyagok és korszerű alkalmazási eljárások új utakat jelentenek az építészetben és a szerkezetépítésben. Így lehetővé válik egyedi, ugyanakkor racionális építési elképzelések megvalósítása is.

Erdért lakóház

Erdért lakóház

THERMO lakóházak A THERMO lakóház üzemben előregyártott, szabadon, raszterkötöttség nélkül tervezhető, az épített házakkal azonos megjelenésű, maximális igénnyel hőszigetelt épület. Alapozás, fogadószint: Sávalapok közé helyezett szigetelt aljzatbeton vagy pincefödém. Külső falak: Üzemben előregyártott, a statikai számítás szerint kialakított 115 mm vastag falvázkeret, amelyet a helyszínen kell - összeépítés után - hőszigeteléssel és burkolatokkal ellátni. Az épület külső - vakolathordozó - burkolata mindenütt vízálló (V-100 minőségű), 15 mm vastag OSB-3-lap, a vizes helyiségekben a belső ill. a válaszfalburkolat is vízálló, egyéb helyeken normál, 12 mm-es OSB-3-lap. A teljes épületbelső - a mennyezetek is - gipszkarton burkolatot kap. A vizes helyiségekben pedig a gipszkarton impregnált. A kettős elemburkolaton a csempézés a szokásos módszerekkel végezhető. - Rétegfelépítés: 5 mm külső vakolat - (30-50) mm Nikecell - 15 mm OSB-3-lap - 120 mm vázkeret - 100 mm kőzetgyapot - 20 mm légrés - 0,2 mm fólia - 12 mm OSB-3-lap - 12,5 mm gipszkarton

Készházvilág

Készházvilág

Könnyűszerkezetes házak,Faházak,Rönkházak,Kerti házak tervezésével,generálkivitelezésével foglalkozó Kft. Telepítünk pelletes fűtésrendszereket,értékesítünk pelletet. Megbízhatóság, precizitás,pontos elszámolás.Vállalkozásunk foglakozik szaktanácsadással,látványtervezéssel,nap elemek,napkollektorok telepítésével,szervízelésével.

Variohouse Kft. Variálható szerkezetű családi házak

Variohouse Kft. Variálható szerkezetű családi házak

A Variohouse Kft. teljes körű szolgáltatást biztosít ügyfelei részére a tervezéstől a kulcsrakész átadásig. Házainkat minden esetben egyedi tervek alapján, a megrendelő igényei szerint tervezzük és építjük meg. Vállalunk szerkezetkész, félkész, kulcsrakész kivitelezést. Minden általunk kivitelezett könnyűszerkezetes házat ellátunk egy speciálisan erre a célra tervezett elektromos hálózattal, illetve fűtésrendszerrel, ami az idő előrehaladtával Önnek azt az előnyt fogja biztosítani, amikor elérkezik az a pillanat, hogy át kell alakítania a házát, már sem újabb tervekre, sem pedig statikusra nem lesz szüksége! Minden Variohouse készházra, 1 év jóteljesítési garanciát biztosítunk, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy az építési költség munkadíjának a 3%-át a megrendelőnek csak 1 év bentlakás után kell kifizetnie, illetve ha az esetlegesen felmerülő garanciális javításokat cégünk már tökéletes minőségben el is végezte Önnek!

Tuti menü